Appartement

 

 

Het appartement

Het appartement heeft een gezellig ingerichte woonkamer met open haard. Vanuit het zitgedeelte heeft u direct zicht op de bergen. De zitbank verandert u in een handomdraai in een prima liggend bed. De eettafel is geschikt voor 6 mensen. In de ruime gang is een kapstok en voldoende ruimte voor schoenen. Het hoekbalkon ligt op het zuiden, waardoor u de gehele dag tot aan het einde van de middag zon heeft. De keuken is een aparte ruimte met daarachter een klein balkon. De keuken is volledig ingericht en bevat een magnetron, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een oven. De badkamer heeft een ligbad. Er is een ruime slaapkamer aan de achterzijde met drie slaapplaatsen. In totaal heeft het appartement 5 slaapplaatsen. Beneden in het gebouw zijn er mogelijkheden om te wassen en te drogen. Tevens is er een droge ruimte om ski’s en bergschoenen neer te zetten.

 

 

In het appartement

Er is een mooie flatscreen televisie met Nederlandse netten. Met de bijbehorende installatie kunt u DVD's en CD's afspelen. In het appartement is een leuke verzameling films aanwezig, waar u gebruik van kunt maken.

Voor de bedden zijn 2 tweepersoons dekbedden, 1 eenpersoonsdebed en voldoende kussens aanwezig. Dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen dient u zelf mee te nemen.

Op het balkon is een kast waarin de tuinstoelen en kussens staan.

In de gang bevindt zich het electrciteitskastje met de schakelaars voor de verlichting en de keuken. Het appartement is voorzien van 4 rolluiken, waarvan er 1 electrisch is te bedienen. De verwarming wordt geregeld met themostaatknoppen op de radiotoren. Stand 3 is al lekker warm.

 

 

Rondom het appartement

Buiten bij gebouw staat de vuilcontainer. Beneden op de begane grond is een ruimte waar je kunt wassen en drogen. Naast het appartementencomplex is een glijbaan en een stenen tafeltennistafel. Tafeltennismateriaal dient u zelf mee te nemen.

Made by Damian de Jong | Joomla 3 Templates Joomlaskins